Liike- ja teollisuuskiinteistöt

Uudet katot

Teemme kestäviä, hiljaisia ja turvallisia vesikattoja. Erikoisalaamme ovat bitumikermiset huopakatot ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennustyypit ja kattokaltevuudet. Meitä saat kaiken tarvittavan katollesi räystäspelleistä läpivientikappaleisiin.

Huopakattojen tekeminen on käsityötä, joka edellyttää osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Meillä on käytössämme 30 vuoden kokemus huopakattojen rakentamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme uusista materiaaleista ja työtavoista.

Olemme kattaneet useita suuria liike- ja teollisuuskiinteistöjä Oulun seudulla ja muutamia Etelä-Suomessa. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan aikataulujen pitävyydestä ja korkeasta laadusta. Meille aikataulujen pitävyys ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Huolehdimme niistä hyvällä ennakkosuunnittelulla, osaavalla työnkululla, tarkalla seurannalla ja avoimella vuorovaikutuksella.

Olemme valtuutettu Kerabit- ja Mataki-urakoitsija ja kumibitumikermit meille toimittaa Mataki/ Nordic Waterproofing. Käytämme pääasiassa kotimaisia avainlippumerkittyjä Kerabit tuotteita.

Myönnämme katoillemme 10 vuoden vedeneristystakuun.

Kattosaneeraus

Teemme kattosaneerauksia kaiken kokoisissa hankkeissa. Ennen kattoremontin aloitusta selvitämme katon ja rakenteiden nykyisen kunnon ja arvioimme niiden korjaustarpeen.

Kattotyötarjousta varten käymme paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja laadimme teille ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä ja tarkoitukseen sopivasta katemateriaalista. Jokainen katto on uniikki ja tavoitteenamme on löytää paras ratkaisu jokaiselle katolle.

Myönnämme vesikattotöille 10 vuoden takuun.

Miksi huopakatto?

Elastinen bitumikate eli huopakatto on kestävä, tiivis ja luotettava katemateriaali, joka sopii kaikenmuotoisille katoille. Se on täysin äänetön, eikä siten ropise sateellakaan. Huopakatto on turvallinen, sillä sen pinta on luistamaton ja esimerkiksi lumet eivät putoa katolta yllättäen. Huopakatto on parhaiten toimiva ratkaisu loiville ja tasakatoille.

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti kohteesta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Jutellaan WhatsApissa

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. 
Olemme paikalla arkisin klo 8.00 – 15.00.

Yhteys: 040 820 2377