Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa?

Teemme kestäviä, hiljaisia ja turvallisia vesikattoja. Olemme erikoistuneet ainoastaan bitumikattoihin eli tunnetummin huopakattoihin. Meiltä saat katon avaimet käteen -pakettina, joka sisältää alus- ja pintakermin asennuksen, läpivientien asennukset sekä tarvittavat peltityöt. Meiltä löytyvät myös Vilpen laadukkaat läpivientitarvikkeet.

Huopakattojen tekeminen on käsityötä, joka edellyttää osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Meillä on käytössämme 30 vuoden kokemus huopakattojen rakentamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme uusista materiaaleista ja työtavoista.

Olemme tehneet lukuisia kattoja omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Oulun seudulla. Kaikki kohteet ovat valmistuneet sovitusti ja ajallaan. Meille aikataulujen pitävyys ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Huolehdimme niistä hyvällä ennakkosuunnittelulla, osaavalla työnkululla, tarkalla seurannalla ja avoimella vuorovaikutuksella.

Ammattitaito ja kokemus tuovat näkemystä tehdä kullekin katolle toimivin kattoratkaisu – huomioiden asiakkaan toiveet, käyttöolosuhteet sekä ympäristö. Hyvin rakennettu katto palvelee rakennusta kauas tulevaisuuteen.

Olemme valtuutettu Kerabit urakoitsija ja kumibitumikermit meille toimittaa Nordic Waterproofing Oy. Käytämme pääasiassa kotimaisia avainlippumerkittyjä Kerabit tuotteita.
Tarjoamme myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Kerabit Nature -tuotteissa osa bitumista on korvattu mäntyöljyllä.
Myös upeat viherkatot meiltä!

Myönnämme katoillemme 10 vuoden vedeneristystakuun.

Kaipaako kattosi saneerausta?

Kattoremontti on syytä tehdä hyvän sään aikana. Ennen kattoremontin aloitusta selvitämme katon ja rakenteiden nykyisen kunnon ja arvioimme niiden korjaustarpeen.

Kattotyötarjousta varten käymme paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja laadimme teille ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä ja tarkoitukseen sopivista katemateriaaleista. Jokainen katto on uniikki ja tavoitteenamme on löytää paras ratkaisu juuri sinun katollesi.

Miksi huopakatto?

Elastinen bitumikate eli huopakatto on kestävä, tiivis ja luotettava katemateriaali, joka sopii kaikenmuotoisille katoille. Se on täysin äänetön, eikä siten ropise sateellakaan. Huopakatto on turvallinen, sillä sen pinta on luistamaton ja esimerkiksi lumet eivät putoa katolta yllättäen. Saatavana on laaja valikoima eri värejä ja kuvioita, joten jokaiseen tarkoitukseen löytyy oikea materiaali.

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti kohteesta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Jutellaan WhatsApissa

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. 
Olemme paikalla arkisin klo 8.00 – 15.00.

Yhteys: 040 820 2377