Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa?

Teemme kestäviä, hiljaisia ja turvallisia vesikattoja. Olemme erikoistuneet ainoastaan bitumikattoihin eli tunnetummin huopakattoihin. Meiltä saat katon avaimet käteen -pakettina, joka sisältää alus- ja pintakermin asennuksen, läpivientien asennukset sekä tarvittavat peltityöt. Meiltä löytyvät myös Vilpen laadukkaat läpivientitarvikkeet.

Huopakattojen tekeminen on käsityötä, joka edellyttää osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Meillä on käytössämme 30 vuoden kokemus huopakattojen rakentamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme uusista materiaaleista ja työtavoista.

Olemme tehneet lukuisia kattoja omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Oulun seudulla. Kaikki kohteet ovat valmistuneet sovitusti ja ajallaan. Meille aikataulujen pitävyys ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Huolehdimme niistä hyvällä ennakkosuunnittelulla, osaavalla työnkululla, tarkalla seurannalla ja avoimella vuorovaikutuksella.

Ammattitaito ja kokemus tuovat näkemystä tehdä kullekin katolle toimivin kattoratkaisu - huomioiden asiakkaan toiveet, käyttöolosuhteet sekä ympäristö. Hyvin rakennettu katto palvelee rakennusta kauas tulevaisuuteen.

Olemme valtuutettu Kerabit urakoitsija ja kumibitumikermit meille toimittaa Nordic Waterproofing Oy. Käytämme pääasiassa kotimaisia avainlippumerkittyjä Kerabit tuotteita.

Myönnämme katoillemme 10 vuoden vedeneristystakuun.

Kaipaako kattosi saneerausta?

Kattoremontti on syytä tehdä hyvän sään aikana. Ennen kattoremontin aloitusta selvitämme katon ja rakenteiden nykyisen kunnon ja arvioimme niiden korjaustarpeen.

Kattotyötarjousta varten käymme paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja laadimme teille ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä ja tarkoitukseen sopivista katemateriaaleista. Jokainen katto on uniikki ja tavoitteenamme on löytää paras ratkaisu juuri sinun katollesi.

Miksi huopakatto?

Elastinen bitumikate eli huopakatto on kestävä, tiivis ja luotettava katemateriaali, joka sopii kaikenmuotoisille katoille. Se on täysin äänetön, eikä siten ropise sateellakaan. Huopakatto on turvallinen, sillä sen pinta on luistamaton ja esimerkiksi lumet eivät putoa katolta yllättäen. Saatavana on laaja valikoima eri värejä ja kuvioita, joten jokaiseen tarkoitukseen löytyy oikea materiaali.

Kestävä ja vesitiivis huopakatto
Äänetön ja luistamaton
Ei pudota lumia yllättäen
Kaikenmuotoisille katoille

Kotitalousvähennys

Kun teetät asunnon kunnossapitotöitä, voit saada kotitalousvähennystä max. 2 400 €/henkilö. Lue lisää vero.fi -sivustolta.

Pyydä tarjous kattoremontille!

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti millaisesta kohteesta on kyse. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Required
Required
Required

Unknown.pngJutellaan WhatsApissa!

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. Olemme paikalla arkisin klo 8.00 - 15.00.

Yhteys: 040 820 2377

Suomen Huopakatto Oy
Tetriläntie 6 A 7, 90460 Oulunsalo
Puh: 0400 895 482, Janne Honkonen
Puh: 040 820 2377, Henri Honkonen

Rekisteriseloste

© Suomen Huopakatto Oy, 2020