Rakennusliikkeet

Uudiskohteet

Teemme kestäviä, hiljaisia ja turvallisia vesikattoja. Erikoisalaamme ovat bitumikermiset huopakatot ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennustyypit ja kattokaltevuudet. Meitä saat kaiken tarvittavan katollesi räystäspelleistä läpivientikappaleisiin.

Huopakattojen tekeminen on käsityötä, joka edellyttää osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Meillä on käytössämme 30 vuoden kokemus huopakattojen rakentamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme uusista materiaaleista ja työtavoista.

Viime vuosina olemme vahvistaneet asemaamme Oulun johtavana pientalojen kattajana. Asiakkaitamme ovat suuret ja pienet rakennusliikkeet. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan aikataulujen pitävyydestä ja korkeasta laadusta. Meille aikataulujen pitävyys ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Huolehdimme niistä hyvällä ennakkosuunnittelulla, osaavalla työnkululla, tarkalla seurannalla ja avoimella vuorovaikutuksella.

Olemme valtuutettu Kerabit urakoitsija ja kumibitumikermit meille toimittaa Nordic Waterproofing Oy. Käytämme pääasiassa kotimaisia avainlippumerkittyjä Kerabit tuotteita.

Myönnämme katoillemme 10 vuoden vedeneristystakuun.

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti millaisesta kohteesta on kyse. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Required
Required
Required

Unknown.pngJutellaan WhatsApissa!

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. Olemme paikalla arkisin klo 8.00 - 15.00.

Yhteys: 040 820 2377

Suomen Huopakatto Oy
Tetriläntie 6 A 7, 90460 Oulunsalo
Puh: 0400 895 482, Janne Honkonen
Puh: 040 820 2377, Henri Honkonen

Rekisteriseloste

© Suomen Huopakatto Oy, 2020