Rakennusliikkeet

Uudiskohteet

Teemme kestäviä, hiljaisia ja turvallisia vesikattoja. Erikoisalaamme ovat kumibitumikermi- eli huopakatot ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennustyypit ja kattokaltevuudet. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm.

  • Perustusten vedeneristys
  • Pihakannet ja parveke-eristykset
  • Viherkatot

Huopakattojen tekeminen on käsityötä, joka edellyttää osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Meillä on käytössämme yli 30 vuoden kokemus huopakattojen rakentamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi päivitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme uusista materiaaleista ja työtavoista.

Viime vuosina olemme vahvistaneet asemaamme Oulun johtavana pientalojen kattajana. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset rakennusliikkeet. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan aikataulujen pitävyydestä ja korkeasta laadusta. Meille aikataulujen pitävyys ja asiakkaan tyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Huolehdimme niistä hyvällä ennakkosuunnittelulla, osaavalla työnkululla, tarkalla seurannalla ja avoimella vuorovaikutuksella.

Olemme valtuutettu Kerabit urakoitsija ja kumibitumikermit meille toimittaa Nordic Waterproofing Oy. Käytämme pääasiassa kotimaisia avainlippumerkittyjä Kerabit -tuotteita.
Halutessasi voimme tarjota myös markkinoiden ympäristöystävällisimpiä vaihtoehtoja. Kerabit Nature -tuotteissa osa bitumista on korvattu mäntyöljyllä.

Myönnämme katoillemme 10 vuoden vedeneristystakuun.

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti kohteesta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Jutellaan WhatsApissa

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. 
Olemme paikalla arkisin klo 8.00 – 15.00.

Yhteys: 040 820 2377