Suomen Huopakatto Oy

Vuonna 2014 perustettu Suomen Huopakatto Oy on erikoistunut huopakattojen rakentamiseen ja saneeraamiseen. Yrityksen perustaja Janne Honkonen oli ehtinyt korjata ja rakentaa huopakattoja yli neljännesvuosisadan eri kattoliikkeiden palveluksessa, kun hän päätti perustaa oman yrityksen. Laadukkaan työn ja tyytyväisten asiakkaiden siivittämänä yritys kasvoi nopeasti. Vuonna 2017 johtoryhmään liittyi Henri Honkonen kehittämään liiketoimintaa entisestään. Alusta asti oli selvää, että Suomen Huopakatto Oy keskittyy vain huopakattojen rakentamiseen ja saneeraamiseen tavoitteenaan parhaat katot ja tyytyväiset asiakkaat. Tätä tietä olemme ylpeänä kulkeneet tähän päivään.

Suomen Huopakatto Oy on määrittänyt arvoikseen avoimuuden, ammattiylpeyden ja hyvän työilmapiirin. Työt tehdään reilussa hengessä ja sovitussa aikataulussa. Haluamme, että jokainen työntekijämme voi työnsä päätteeksi ylpeänä todeta: "Minä tein tuon katon". Kattojen rakennus on raskasta työtä, mutta liian vakavaa sen ei tarvitse olla. Haluammekin ylläpitää hyvää työilmapiiriä ja tehdä työn pilke silmäkulmassa.

Työllistämme tällä hetkellä projekteista riippuen vajaat kaksikymmentä työntekijää. Tavoitteenamme on kasvaa hallitusti, jotta voimme jakaa osaamistamme yhä uusille asiakkaille laadusta tinkimättä. Toimimme tällä hetkellä pääasiassa Pohjois-Suomessa ja tulevaisuudessa tavoitteenamme on toteuttaa hankkeita entistä laajemmin.

Oulunsalon Vuoden Yrittäjä 2019

Tunnustuksena laadukkaasta työstämme Suomen Huopakatto Oy valittiin Oulunsalon Vuoden yrittäjäksi vuonna 2019. 

 

Haluatko tarjouksen?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti millaisesta kohteesta on kyse. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Required
Required
Required

Unknown.pngJutellaan WhatsApissa!

Kysy ja keskustele kanssamme Whatsapissa kaikesta katon remontointiin liittyvistä asioista. Olemme paikalla arkisin klo 8.00 - 15.00.

Yhteys: 040 820 2377

Suomen Huopakatto Oy
Tetriläntie 6 A 7, 90460 Oulunsalo
Puh: 0400 895 482, Janne Honkonen
Puh: 040 820 2377, Henri Honkonen

Rekisteriseloste

© Suomen Huopakatto Oy, 2020